Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utánfutók képes leírás - Csomagtartó.tlap.hu
részletek »

Utánfutók - Csomagtartó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csomagtarto.tlap.hu » Utánfutók
Keresés
Találatok száma - 7 db
Autoflex

Autoflex

Utánfutó készítéshez, javításhoz amire szüksége lehet, nálunk megtalálja! Minőségi utánfutó alkatrészek széles választéka akár egyedi igény szerint is, már több mint 25 éve. Kereskedelmi részlegünk a fentieken kívül rendelkezésére áll komplett utánfutó készítéséhez szükséges alkatrészekkel

Mátra kft.

Mátra kft.

Több évtizedes egyéni vállalkozói pályafutásom után 2008 évben alapítottam meg a Mátra Utánfutógyártó Kft-t, melynek keretein belül jelenleg is és a jövőben is folytatom a minőségi utánfutók gyártását.

Pest

Pest

Cégünk hosszú ideje foglalkozik utánfutó kölcsönzéssel és eladással. Folyamatosan megújuló utánfutó készlettel állunk bérlőink rendelkezésére. Budapest legalacsonyabb utánfutó kölcsönzési árai, és számtalan elégedett vásárló tanúsítják cégünk sikerességét.

Riki termékek

Riki termékek

Hegedűs Henrik gépészmérnök vagyok, 25 éve foglalkozom utánfutók gyártásával. 1988-ban (az ÁFA törvény elfogadásával egy időben) váltottam ki a vállalkozói igazolványomat. Azóta több mint 1000 db általam gyártott utánfutó van forgalomban szerte Magyarországon, de szállítottunk már Ausztriába, Németországba és Romániába is.

Szöllős kiegészítők

Szöllős kiegészítők

Ha utánfutót szeretne kölcsönözni, akkor a lehető legjobb helyre jött. Cégünk Budakalászon működik családi vállalkozás keretében. Tulajdonos neve: Szöllős Istvánné egyéni vállalkozó. A célunk, hogy minden ügyfelünknek azonos szolgáltatást tudjunk nyújtani.

Utánfutó Csepel

Utánfutó Csepel

Cégünk, a Tréler-Pont Kft. utánfutó és trailer kölcsönzéssel foglalkozik. Célunk minden meglévő és leendő ügyfelünk magas színvonalú kiszolgálása a hét minden napján. Weboldalunkon megtekintheti a nálunk kölcsönözhető utánfutókat és trailereket. Mindegyikhez tartozik kép és a legfontosabb adatokat is feltüntetjük (önsúly, összsúly, méretek). Amennyiben utánfutót vagy trailert szeretne kölcsönözni, látogasson el oldalunkra, ahol megtekintheti kínálatunkat, valamint tájékozódhat a kölcsönzési árakról. Az utánfutók és trailerek minimum kölcsönzési ideje két óra. Meglévő és leendő választékunk a piaci igények alapján változik, bővül.

Utánfutómester

Utánfutómester

Az utánfutón a rakfelület közepére kell elhelyezni a rakományt és rögzíteni úgy, hogy az fékezéskor illetve kanyarodáskor biztonságossan ott maradjon. Vontatáskor a fékút hosszának növekedése egyenesen arányos a vontatott súly növekedésével.

Tuti menü