Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tetőcsomagtartók képes leírás - Csomagtartó.tlap.hu
részletek »

Tetőcsomagtartók - Csomagtartó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csomagtarto.tlap.hu » Tetőcsomagtartók
Keresés
Találatok száma - 20 db
Amega Studio tetőcsomagtartó

Amega Studio tetőcsomagtartó

Cégünk, az Amega Studio Kft. 1992. óta az olasz CAM tetőcsomagtartó-gyár termékeinek kizárólagos hazai forgalmazója. Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy csomagtartó, tetőcsomagtartó, tetőbox, kerékpártartó, sítartó és kiegészítő felszerelések kínálatával segítsük Önt abban, hogy gyorsan, könnyen kibővíthesse autója csomagszállító kapacitását.

ARB tetőcsomagtartók

ARB tetőcsomagtartók

Egy teljesen új termék az ausztráliai ARB-től. Az egyre növekvő igények kielégítésére fejlesztette ki az ARB ezt az új csomagtartó-rendszert, amely éppúgy megállja a helyét a kemény ausztráliai terepen, mint a normál utakon, magasabb sebességtartománynál.

Audi tetőcsomagtartó

Audi tetőcsomagtartó

Végre ismét elérkezett sokunk kedvenc évszaka, a nyár. A napsütés és a jó időjárás legtöbbünket ilyenkor szabadtéri kalandokra csábítanak az irodában vagy a lakásban való ücsörgés helyett. A kikapcsolódás azonban csak akkor lehet felhőtlen, ha Ön mindent gondosan, jó időben előre megtervez és elintéz. A nyaralásra való felkészülés egyik legfontosabb feladata az Ön autója állapotának ellenőriztetése, valamint a szükséges szerviz munkálatok elvégzése. Ebbe a problémakörbe tartozik a tetőcsomagtartó megléte és annak megfelelő állapota.

Autó kiegészítők

Autó kiegészítők

A torinoi székhelyű olasz Styleform cég 1974 óta gyárt tetőboxokat. Mára a termékeinek több mint 60%-át külföldön értékesíti. Jó árfekvésű, de tetszetős külsejű és megbízható minőségű boxaik Magyarországon 2007 óta vannak forgalomban.

AutóMega

AutóMega

A tetőcsomagtartó az autóhoz illeszkedő csomagtartó rögzítő és a tetőcsomagtartó alaprúd együttese. Akár normál tetős, akár fixponttal rendelkező, akár hosszanti tetőkorláttal felszerelt gépkocsija van, a CAM tetőcsomagtartó olcsó áron, hosszú távra szóló ideális választás. Eredeti és utángyártott alkatrészek: Ford, Opel, VW, BMW, Mercedes, Audi, francia, -olasz,-és japán autókhoz. Márkafüggetlenül kínálunk autóalkatrészeket széles választékban autósboltunkban. Akár gyári, akár utángyártott alkatrészre van szüksége, nálunk biztosan beszerezheti. Munkatársaink tanácsadással is rendelkezésre állnak. Az autótulajdonosok mellett az autószerelőket is várjuk, kedvező árképzéssel és minőségi alkatrészekkel! Ha eredeti vagy utángyártott autóalkatrészt keres, autósboltunk vagy azonnal, vagy rövid beszerzési határidővel biztosítani tudja! Hívjon bizalommal!

Csomagtartó és szállító rendszerek

Csomagtartó és szállító rendszerek

Csomagtartó és szállító rendszerek Egy autó szállító képessége jelentősen megnövelhető. Ebben nyújtanak segítséget a Thule csomagtartó, szállító eszközök. A Thule a legnagyobb autógyárak mint a Volvo, Toyota, Ford, stb., partnereként komoly tapasztalattal rendelkezik a csomgatartó, kerékpártartó, sítartó, kajaktartó, kenutartó, szörftartó, tetőbox és síbox gyártás területén. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően A Thule termékek felszerelése és használata rendkívül egyszerű és praktikus.

Elsa tetőcsomagtartók

Elsa tetőcsomagtartók

Cégünk gyors növekedése belőlünk Szlovákia egyik legnagyobb tetőhordozó, tetőboksz, biciklihordozó, síléctartó és vonóhorog forgalmazójává tett. Termékeink a termékválasztékunkban csak első osztályú magas színvonalú gyártóktól származnak. Termékünk engedélyezve vannak EU mindegyik országában.

Fumu tetőcsomagtaró

Fumu tetőcsomagtaró

A Fumu több éves tapasztalattal rendelkező, hazánkban tevékenykedő, online shoppal is rendelkező, európai szinten elismert vállalat, mely főképp Thule tetőcsomagtartók és kiegészítő kellékek forgalmazásával foglalkozik.

Hada csomagtartó

Hada csomagtartó

A csomagtartó, tetőcsomagtartó nem más mint az autónak azon tartozéka, amelynek segítségével az autó tetején a különböző eszközöket szállítani tudjuk. A legfontosabb szempont egy csomagtartó, tetőcsomagtartó vásárlásakor, hogy a tetőcsomagtartó illetve csomagtartó az autónkhoz teljes egészében illeszkedjen.

Hirdetés
NEON csomagtartó

NEON csomagtartó

A NEON csomagtartó különféle márkás csomagtartó termékek teljes árukészletével várja vásárlóit Budapest, XIV. kerületében, Zuglóban. Cégünk, több, mint húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az autó csomagtartó témakörben. Üzletünkben minden olyan szállítóeszköz megtalálható (tetőcsomagtartó, kerékpártartó, tetőbox, síléctartó), mellyel Ön az autóján kívül, egyszerűen tud különféle csomagokat szállítani. A tetőcsomagtartók forgalmazásán kívül vállalunk csomagtartó szervizelést, javítást, és felszerelést. Forduljon Hozzánk bizalommal akkor is, ha tetőboxot szeretne kölcsönözni, bérelni.

Olcsó csomagtartó

Olcsó csomagtartó

Tetőcsomagtartó, kerékpártartó, tetőbox, síléctartó - minőség kiváló áron! Csak nálunk. Tetőcsomagtartó forgalmazásával már több min 8 éve foglalkozunk. Ez képviseli társaságunk legfőbb termékválasztékát. 2006-ban Pozsonyban alapítottuk cégünket ELSA GROUP SK s.r.o., amely máig centrális szállítási raktárnak szolgál. Cégünk gyors növekedése belőlünk Szlovákia egyik legnagyobb tetőhordozó, tetőboksz, biciklihordozó, síléctartó és vonóhorog forgalmazójává tett. Termékeink a termékválasztékunkban csak első osztályú magas színvonalú gyártóktól származnak. Termékünk engedélyezve vannak EU mindegyik országában.

Tetőboxshop

Tetőboxshop

Tekintse meg csomagtartó kínálatunkat az Ön autó típusához. Magyarországon egyedül álló módon nem kell külön márkák között keresnie, mivel honlapunkat úgy szerkesztetük meg, hogy Önnek a lehető legkevesebbet kelljen keresnie.

Tetőboxshop csomagtartó

Tetőboxshop csomagtartó

Tetőcsomagtartó rúdpár tüzihorganyzással. A rúd rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. Könnyen szerelhető. A rögzítéshez szükséges minden tartozékkal együtt csomagolt. A rúd keresztmetszeti mérete: 35x20 mm.

Thule áruház

Thule áruház

Ha eldöntötte, hogy az autótetőt szeretné szállításra használni, mindig a csomagtartó kiválasztásával kezdje. A Thule legtöbb tetőcsomagtartó terméke több autótípushoz is megfelel. A Thule tetőcsomagtartó rendszerek autótípus illesztő készlet kínálata az új autótípusokhoz rendszeresen bővül, így midig minden újonnan megjelenő autótípushoz elérhető és a meglévő csomagtartó talp nagy eséllyel újabb autókhoz is bővíthető.

Thule termékek teljes választéka

Thule termékek teljes választéka

Megkönnyítjük felszerelésed szállítását, amelyre a világ megismeréséhez szükséged lehet Szállítóeszközeink, tetőboxaink és a csomagtartó kiegészítők összehangolt rendszerével emberek millióinak segítettünk már kedvenc időtöltésükben. Egyre több és több ember számára tesszük lehetővé, hogy egy szélesebb, változatosabb világot fedezzen fel; a kitaposott ösvényről letérőnek, a hegyek szerelmesének, a szavannák vándorának, a tavak, folyók, a legjobb horgászhelyek ismerőjének - és annak is, aki csak a sarkon túlra merészkedik. Folyamatosan dolgozunk azért, hogy még ügyesebb, biztonságosabb és elegánsabb szállítási megoldásokat találjunk. Amit itt látsz, azok a legújabb felfedezéseink. Isten hozott a Thule világában!

Thule tetőcsomagtartó

Thule tetőcsomagtartó

Utazáshoz, sportoláshoz egész évben optimális segítséget nyújtanak a THULE autós csomagtartó, szállító rendszerei, melyek megnövelik gépkocsija szállítóképességét. Amit el tud képzelni, azt a THULE rendszereivel el is tudja szállítani. Minden saját felszerelése önnel lehet, bármerre is indul. A THULE már évtizedek óta segíti az autósok millióit világszerte, hogy elindulhassanak felfedezni egy tágasabb világot.

Thule tetőcsomagtartók, tetőbox

Thule tetőcsomagtartók, tetőbox

Szeretne több helyen sportolni az országban? Könnyedén magával viheti kerékpárját, vagy akár sílécét. Ismerje meg a Thule-t. A Thule Svédországból indult és vált vezető prémium márkává. Termékei minden területen megoldást biztosítanak, amikor autónkkal szeretnénk valamilyen eszközt magunkkal vinni pl. bicikli, síléc, hajó, ló stb...Webáruházunkban Thule tetőcsomagtartók és egyéb sporteszköz szállításához szükséges tartók: síléctartók, kerékpártartók, kiegészítők kaphatóak. Ha nem szeretné megvásárolni a termékeket, de szüksége lenne egy hétvégi kiruccanásnál? Akkor Önnek bérleti konstrukcióinkat ajánljuk!

Tuti menü