Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Síbox képes leírás - Csomagtartó.tlap.hu
részletek »

Síbox - Csomagtartó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csomagtarto.tlap.hu » Síbox
Keresés
Találatok száma - 7 db
Amega Studio síbox

Amega Studio síbox

Cégünk, az Amega Studio Kft. 1992. óta az olasz CAM tetőcsomagtartó-gyár termékeinek kizárólagos hazai forgalmazója. Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy csomagtartó, tetőcsomagtartó, tetőbox, kerékpártartó, sítartó és kiegészítő felszerelések kínálatával segítsük Önt abban, hogy gyorsan, könnyen kibővíthesse autója csomagszállító kapacitását.

Hekki kft.

Hekki kft.

Cégünket 2007-ben alapítottuk, azzal a céllal, hogy ügyfeleink akár otthonról kényelmesen, kedvező áron, minőségi termékeket vásárolhassanak személygépjárművükhöz. Jelenleg az alábbi márkákat találja meg webáruházunkban: Thule, Barum, BFGoodrich, Bridgestone, Continental, Dunlop, Falken, Firestone, Fulda, GeneralTire, GoodYear, Kleber, Michelin, Rirelli, Sebring, Uniroyal, AEZ, ALUTEC, AUTEC, DEZENT, DOTZ, ENZO, KFZ, O.Z, Rial, Ronal.

Légrádi autósbolt

Légrádi autósbolt

Cseh gyártmányú 330 literes síbox, 4 pár síléc vagy 2 db snowboard (komplett felszereléssel együtt) szállítására alkalmas, zárható. Felszerelése a 'U' bilincs rögzítő technológiának köszönhetően a box belsejében elvégezhető, amihez szerszám nem szükséges. A stabil rögzítés kézzel könnyedén történik.

Németh autósbolt

Németh autósbolt

A tetőtartó- és sporteszközszállító rendszerek gyártásában világeső svéd THULE cég nagy választékot kínál a tetőboxok terén: A többféle, különböző méretekben gyártott modellt magába foglaló terméksála a praktikus egyszerűtől az ultramodern luxuskivitelig terjed. A boxok könnyű, erős, UV-rezisztens, újrahasznosítható polisztirolból készültek, az egyes modellek metál bevona korrózióálló.

Síbox bérbeadás

Síbox bérbeadás

Olasz gyártmányú formatervezett síboxok, tetőboxok, és túraboxok bérbeadása! Prémiumszolgáltatásunkként vállaljuk a boxok felszerelését, beállítását és Budapesten és vonzáskörzetében a házhozszállítását!

Thule síboxok

Thule síboxok

A Thule sílécek tárolásáhz több boxtípust is gyártott. Az Atlantic, Pacific, valamint a Spirit tetőboxai között is találunk e felhasználási módra alkamas típust. A Thule síboxok segítségével több csomagot tud szállítani.

Thulebolt termékek

Thulebolt termékek

Minden gépkocsira kínálunk csomagtartó rendszert! A tetőcsomagtartó az autó tetején való szállítás alapja. Ha garantáltan jó minőségű, könyen szerelhető, autó típus váltásnál átalakítható tetőcsomagtartóra van szüksége; válassza a Thule tetőcsomagtartóit. A Thule csomagtartói természetesen kompatibilisak minden Thule kiegészítővel.

Tuti menü