Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerékpár csomagtartó képes leírás - Csomagtartó.tlap.hu
részletek »

Kerékpár csomagtartó - Csomagtartó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csomagtarto.tlap.hu » Kerékpár csomagtartó
Keresés
Találatok száma - 8 db
Acor ACR-2703

Acor ACR-2703

Megerősített hátsó állítható csomagtartó rugós rögzítővel, pumpatartó és lámpatartó fülekkel. Kompatiblis: 26-28 kerékméretig. Súly: 1020g. Mindennapi használatra kifejlesztett, rendkívül masszív készülék.

Bbb mountrack kerékpár csomagtartó

Bbb mountrack kerékpár csomagtartó

Tartós, nyeregcsőre szerelhető csomagtartó. Kifinomult szerkezet, mely 27.2 - 31.6mm átmérőjű nyeregcsövekhez illeszkedik. Eltávolítható oldalvédelem, mely megakadályozza, a csomag és a kerék érintkezését. Kialakított tartó a világítás számára. Tökéletesen párosítható a BSB-95 CarrierBag táskával.

Bikefun csomagtartótáska

Bikefun csomagtartótáska

Az oldalzsebek lenyitásával a befogadóképesség növelhetó. Rugalmas pántok lehetővé teszik könnyebb tárgyak (hálózsák, sisak, táska) rögzítését. A jobb láthatóságot 3MTM fényvisszaverő betétek szolgálják.

Bikemarket csomagtartó

Bikemarket csomagtartó

Hátulra szerelhető állítható csomagtartó 26-28' kerékméretig, üreges alumínium csővekből készül, előre kiképzett lámpatartó és pumpatartó szemekkel rendelkezik, rugós rögzítőkerettel kiegészítve. Max. terhelhetőség: 25kg

BikePositive Sport állítható szárú alumínium csomagtartó

BikePositive Sport állítható szárú alumínium csomagtartó

Állítható szárhosszúságú, 24 - 28' kerékméretű BikePositive Sport állítható szárú alumínium kerékpárokra rögzíthető csomagtartó. Nagy teherbírású 10,2 mm átmérőjű alumínium alapanyagból gyártott típus. Keskenyebb profilja elsősorban kerékpáros túratáskák szállítására teszi alkalmassá.

Kerékpárok és kiegészítők

Kerékpárok és kiegészítők

A KerékpárCity Kft. kiváló minőségben kínálja az érdeklődők számára a termékeit, melyek minden fajta kerékpár típushoz megtalálhatóak. Több fajta kerékpárt is forgalmaznak a Soroksáron és Csepelen is megtalálható üzletükben, valamint az online elérhető webshopjukban minden árusított kerékpár megtekinthető és rendelhető. Akár külföldre is vállalnak házhoz szállítást. A megrendelt termékeket a két üzlet valamelyikében is át lehet venni személyesen. Garanciálisan kínálják és kedvező áron kínálják áruikat.

Kerékpárokhoz csomagtartó és táska

Kerékpárokhoz csomagtartó és táska

A Sportuniverzumnak köszönhetően, egy helyen minden termék széles skálán megtalálható, több fajta változatban, színvilágban, valamint felszereltségben egyaránt. A kerékpározáshoz kapcsolódóan egyaránt található minden egyéb kiegészítő, a biztonságos rögzítéshez és a hordozáshoz egyaránt. Különféle méretű táskák és kulacsok is egyaránt megtalálhatóak a kisebb és nagyobb, terepeknek megfelelő, változatos kerékpárok, mint az edzőtermi felszereltség elengedhetetlen elemei. Garanciális termékek a webáruházból rendelhetőek.

Tubus: profi csomagtartók érkeztek!

Tubus: profi csomagtartók érkeztek!

Megérkeztek Tubus csomagtartóink - csomagtartók profiknak, profiktól! Oly egyszerű feladatnak tűnik: acélcsöveket hajlítani, hogy csomagtartó legyen belőle. De, oly sok kiváló minőségű termékhez hasonlóan, az igazi titok a részletek kialakításában rejlik. Az elmúlt 20 évben a Tubus kitalálta és továbbfejlesztette a különlegesen vékony acélcsövek gyártási folymatát, így egy rendkívül ellenálló és erős kerékpárcsomagtartót alkottak meg.

Tuti menü