Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csomagtartó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Csomagtartó képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: csomagtarto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
633 literes csomagtartó a Skoda Superb kombiban

633 literes csomagtartó a Skoda Superb kombiban

Ezen a héten, a Frankfurti Autószalonon mutatkozik be a nagyközönségnek a Skoda Superb kombi, melyről hétvégén tucatnyi hivatalos fotó szivárgott ki a netre. Ahogy azt várni lehetett, hatalmas csomagtartóval érkezik a legújabb Skoda, a cseh gyár nem is titkoltan nagy sikert és azt várja tőle, hogy prémiummárkák vásárlóit hódítsa meg.

Acor ACR-2703

Acor ACR-2703

Megerősített hátsó állítható csomagtartó rugós rögzítővel, pumpatartó és lámpatartó fülekkel. Kompatiblis: 26-28 kerékméretig. Súly: 1020g. Mindennapi használatra kifejlesztett, rendkívül masszív készülék.

Aegon

Aegon

Az Ön pénztárcájának is megfelelő CASCO biztosítást most percek alatt megkötheti! CASCO kalkulátor programunk segítségével gyorsan és egyszerűen kiszámolhatja, hogy az Ön autójára milyen CASCO csomagokat tudunk kínálni. CASCO ajánlatainkat úgy alakítottuk ki, hogy különböző szolgáltatásokat tartalmazva figyelemmel legyünk anyagi lehetőségeire is.

Alkusz biztosítás

Alkusz biztosítás

Oldalunkon kiválaszthatja és megkötheti a legkedvezőbb kötelező biztosítás, casco biztosítás, vagy lakásbiztosítás szerződést! Számoljon velünk, és kötelező biztosítás kalkulátor segítségével kössön olyan szerződést, amivel akár 40%-ot is spórolhat! A kötelező biztosítás kalkulátor a piacon fellelhető összes biztosító kötelező biztosítás árajánlatát összehasonlítja Önnek, melyekből kedvére kiválaszthatja a legmegfelelőbb szerződést.

Allianz

Allianz

A németországi központú Allianz - amely a magyar pénzügyi szektor első és legnagyobb nyugati befektetője volt - a világ egyik legnagyobb biztosítási és pénzügyi szolgáltatóháza, Európában piacvezető. Négy alaptevékenysége a vagyon- és balesetbiztosítás, az élet- és egészségbiztosítás, a vagyonkezelés, valamint a banki szolgáltatások.

Amega Studio síbox

Amega Studio síbox

Cégünk, az Amega Studio Kft. 1992. óta az olasz CAM tetőcsomagtartó-gyár termékeinek kizárólagos hazai forgalmazója. Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy csomagtartó, tetőcsomagtartó, tetőbox, kerékpártartó, sítartó és kiegészítő felszerelések kínálatával segítsük Önt abban, hogy gyorsan, könnyen kibővíthesse autója csomagszállító kapacitását.

Amega Studio tetőcsomagtartó

Amega Studio tetőcsomagtartó

Cégünk, az Amega Studio Kft. 1992. óta az olasz CAM tetőcsomagtartó-gyár termékeinek kizárólagos hazai forgalmazója. Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy csomagtartó, tetőcsomagtartó, tetőbox, kerékpártartó, sítartó és kiegészítő felszerelések kínálatával segítsük Önt abban, hogy gyorsan, könnyen kibővíthesse autója csomagszállító kapacitását.

ARB tetőcsomagtartók

ARB tetőcsomagtartók

Egy teljesen új termék az ausztráliai ARB-től. Az egyre növekvő igények kielégítésére fejlesztette ki az ARB ezt az új csomagtartó-rendszert, amely éppúgy megállja a helyét a kemény ausztráliai terepen, mint a normál utakon, magasabb sebességtartománynál.

ÁrGép csomagtartó-összehasonlítás

ÁrGép csomagtartó-összehasonlítás

Az ÁrGép egy átfogó árösszehasonlító szolgáltatás az Interneten kapható csaknem valamennyi termékhez. Keresgéljen bátran az ajánlatok között a termékkatalógusunkban vagy próbálja ki a kereső funkciót!

Hirdetés
Audi tetőcsomagtartó

Audi tetőcsomagtartó

Végre ismét elérkezett sokunk kedvenc évszaka, a nyár. A napsütés és a jó időjárás legtöbbünket ilyenkor szabadtéri kalandokra csábítanak az irodában vagy a lakásban való ücsörgés helyett. A kikapcsolódás azonban csak akkor lehet felhőtlen, ha Ön mindent gondosan, jó időben előre megtervez és elintéz. A nyaralásra való felkészülés egyik legfontosabb feladata az Ön autója állapotának ellenőriztetése, valamint a szükséges szerviz munkálatok elvégzése. Ebbe a problémakörbe tartozik a tetőcsomagtartó megléte és annak megfelelő állapota.

Autó kiegészítők

Autó kiegészítők

A torinoi székhelyű olasz Styleform cég 1974 óta gyárt tetőboxokat. Mára a termékeinek több mint 60%-át külföldön értékesíti. Jó árfekvésű, de tetszetős külsejű és megbízható minőségű boxaik Magyarországon 2007 óta vannak forgalomban.

Autó-alkatrészek

Autó-alkatrészek

Szervizünkben a gépkocsik számára teljes körű szervizt biztosítunk. Garanciális és más munkákat korszerű berendezésekkel felszerelt több gépkocsi állásos műhelyükben végzik el munkatársaink. - Haszon- és gépjárművek szervizelése, karbantartása - Vizsgára felkészítés - Minden típusú személy- és kisteherautók alkatrészbeszerzése Profi csapat, garantált minőség, kulturált környezet. Erről szól a MOLTIM Kft. több éve tartó sikertörténete. Győződjön meg erről Ön is, és keressen fel minket műhelyünkben!

Autoflex

Autoflex

Utánfutó készítéshez, javításhoz amire szüksége lehet, nálunk megtalálja! Minőségi utánfutó alkatrészek széles választéka akár egyedi igény szerint is, már több mint 25 éve. Kereskedelmi részlegünk a fentieken kívül rendelkezésére áll komplett utánfutó készítéséhez szükséges alkatrészekkel

AutóMega

AutóMega

A tetőcsomagtartó az autóhoz illeszkedő csomagtartó rögzítő és a tetőcsomagtartó alaprúd együttese. Akár normál tetős, akár fixponttal rendelkező, akár hosszanti tetőkorláttal felszerelt gépkocsija van, a CAM tetőcsomagtartó olcsó áron, hosszú távra szóló ideális választás. Eredeti és utángyártott alkatrészek: Ford, Opel, VW, BMW, Mercedes, Audi, francia, -olasz,-és japán autókhoz. Márkafüggetlenül kínálunk autóalkatrészeket széles választékban autósboltunkban. Akár gyári, akár utángyártott alkatrészre van szüksége, nálunk biztosan beszerezheti. Munkatársaink tanácsadással is rendelkezésre állnak. Az autótulajdonosok mellett az autószerelőket is várjuk, kedvező árképzéssel és minőségi alkatrészekkel! Ha eredeti vagy utángyártott autóalkatrészt keres, autósboltunk vagy azonnal, vagy rövid beszerzési határidővel biztosítani tudja! Hívjon bizalommal!

Autotorino

Autotorino

Egy autócsaládhoz mindent és olcsón, melyre a garancia, a közvetlen olasz importőrtől való beszerzés. Aki szereti az Olasz autókat és áldoz a kellő karbantartásra, ami a mi alkatrészeinkkel olcsóbb, annak sok öröme telik e dinamikus és sportos autócsaláddal.

Bbb mountrack kerékpár csomagtartó

Bbb mountrack kerékpár csomagtartó

Tartós, nyeregcsőre szerelhető csomagtartó. Kifinomult szerkezet, mely 27.2 - 31.6mm átmérőjű nyeregcsövekhez illeszkedik. Eltávolítható oldalvédelem, mely megakadályozza, a csomag és a kerék érintkezését. Kialakított tartó a világítás számára. Tökéletesen párosítható a BSB-95 CarrierBag táskával.

Bikefun csomagtartótáska

Bikefun csomagtartótáska

Az oldalzsebek lenyitásával a befogadóképesség növelhetó. Rugalmas pántok lehetővé teszik könnyebb tárgyak (hálózsák, sisak, táska) rögzítését. A jobb láthatóságot 3MTM fényvisszaverő betétek szolgálják.

Tuti menü