Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb kiegészítők képes leírás - Csomagtartó.tlap.hu
részletek »

Egyéb kiegészítők - Csomagtartó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csomagtarto.tlap.hu » Egyéb kiegészítők
Keresés
Találatok száma - 13 db
Autotorino

Autotorino

Egy autócsaládhoz mindent és olcsón, melyre a garancia, a közvetlen olasz importőrtől való beszerzés. Aki szereti az Olasz autókat és áldoz a kellő karbantartásra, ami a mi alkatrészeinkkel olcsóbb, annak sok öröme telik e dinamikus és sportos autócsaláddal.

Carmax

Carmax

Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat. Cégünk vonóhorgok gyártásával, forgalmazásával és felszerelésével foglalkozik. Termékeink menüpontban megtalálhatja az Ön által keresett gépjárműtípushoz megfelelő vonóhorgot. Amennyiben nem találja, úgy bátran érdeklődjön elérhetőségeinken! Termékfejlesztéseinkkel folyamatosan követjük az újonnan megjelenő gépjármű típusokat. A galéria menüpontban megtekintheti az egyes géjárművekre felszerelt vonóhorgokat.

Csomagtértálca, gumiszőnyeg online

Csomagtértálca, gumiszőnyeg online

Oldalunkon csomagtértálcák, gumiszőnyegek, autó szőnyegek, légterelők, dísztárcsák, kartámaszok és dísztárcsák közül válogathat. Cégünk fő terméke a csomagtértálca, melynek széles választékát kínáljuk. Ezen kívül megtalálja még a peremes lábtálcákat, hótálcákat, gumiszőnyegeket, légterelőket, kartámaszokat, dísztárcsákat. Cégünk nyári és téli autós felszereléseket is forgalmaz. Nyári termékek közé tartozik az ülés szellőztetés, az autós hatpalackos borhűtő, valamint az autós minibár. Téli termékek közé tartozik az ülésfűtés, vagyis a fűthető üléshuzat, amely utólagos beszerelést nem igényel. Látogasson el oldalunkra és kérjen ajánlatot! Amennyiben anyaghiba, vagy méretbeli hiba keletkezik, csere garanciára van lehetőség, valamint végső esetben pénz visszafizetési garancia is él.

Dunakanyar autócentrum

Dunakanyar autócentrum

Cégünk 1973-ban alakult a III. Autójavító és Szolgáltató vállalat néven, majd AFIT nevet vette fel és 100 fővel, két műszakban szolgálta az ügyfeleket. 1992-ben a tulajdonosi változásokat követően megnyílt a Skoda márkakereskedés. 1993-ban megnyilt a SEAT márkaképviselet, mely több alkalommal nyerte el a SEAT gyár elsimerését, a Golden Dealer díjat.

Ecobike kerékpár üzlet

Ecobike kerékpár üzlet

Szeretné magával vinni nyaralására kerékpárját, de nem tudja megoldani a szállítását? Mi tudjuk a megoldást! Az Ecobike üzletnél kapható Peruzzo Top Bike kerékpárszállító a tökéletes megoldás azoknak, akik kissé vastagabb alvázcsővel rendelkező biciklit szeretne szállítani. Üzletünkben emellett új és használ kerékpárokat felnőtt és gyermek méretben, alkatrészeket, kiegészítőket, mint ruházat, kulacsok, csomagtartók, gyermekülések is kínálunk széles választékban. Üzletünkben igénybe veheti a szervizszolgáltatásunkat és kerékpár kölcsönzési lehetőségünket is.

Elektromos felszerelések

Elektromos felszerelések

Ilyen olcsón új akkumulátort csak nálunk talál! Válassz akkumulátoraink közül! Az oldalon találsz autó, motor, teherautó akkumulátort. Ha segítségre lenne szükséged a bal oldali menüben találsz egy leírást, mire kell figyelni megfelelő akkumulátor kiválasztásánál.

Kerékpártartó tetőre

Kerékpártartó tetőre

Zárható univerzális kerékpártartó. Rögzítés a csomagtartóhoz 'U' profilok segítségével. Ez a típusú kerékpártartó rövid távú szállításra alkalmas. Az AEROdinamikus csomagtartókra T csavarok használatával szerelhető (nem tartalmazza a csomagolás, választható tartozzék) 1db kerékpártartó = 4db 'T'csavar

Konténerkút

Konténerkút

A legtöbb gépparkkal rendelkező kis- és középvállalkozás tankolásait különböző benzinkutakon intézi. Ennél azonban van egy sokkal gyorsabb és olcsóbb megoldás. Egy valóban gyorsan megtérülő befektetéssel az Ön vállalkozása telepíthet magának saját töltőállomást, amelybe aztán a kiskereskedelmi árnál 15-20 forinttal olcsóbban tölthet jó minőségű üzemanyagot.

Konténerpiac

Konténerpiac

Cégünk 2001. márciusában alakult. 2002 óta foglalkozunk konténerek bérbeadásával, beszerzésével és értékesítésével. Budapesten és az ország több pontján is lehetőség van konténereink megtekintésére és átvételére. Cégünk szükség szerint vállalja a konténerek házhoz, ill. telephelyünkre visszaszállítását is.

Hirdetés
Marcojan autóalkatrész bolt

Marcojan autóalkatrész bolt

A Marcojan Bt. 1992-ben alakult, majd 2002-ben átalakult Kft-vé. 1994-től a fő tevékenységi köreink az akkumulátor és autóalkatrész kereskedelem, amit aztán a tetőcsomagtartó rendszerek forgalmazásával is kiegészítettünk. Ez idő alatt folyamatos növekedés jellemzi cégünket.

Totalcar áruház

Totalcar áruház

A Totalcar Áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket a Vevő a visszaigazoló email-ben jelzett és vevővel elektronikus úton egyeztetett időpontban veheti át a megrendelést kézbesítő futártól. Lehetősége van arra is, hogy megrendelését a forgalmazó üzletében személyesen vegye át. A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség a Vevőt terheli. A szállítási díj összege a rendelés összértékének függvényében változik. A forgalmazó boltjában történő Személyes átvétel esetén természetesen nem számolunk fel szállítási díjat.

Vonóhorog

Vonóhorog

Cégünk 1994- ben alakult, fő profilunk a vonóhorog gyártás és szerelés. A megalakulás óta a folyamatosan végzett gyártástechnológiai fejlesztéseknek köszönhetően termékeink minősége, és a gyártott típusok száma folyamatosan bővül. Termékeinket a hagyományos fix kivitelben, illetve 1998 óta az excenteres kivehető típusban is gyártjuk.

Vonóhorogcentrum

Vonóhorogcentrum

A Vonóhorogcentrum erős háttérrel és folyamatosan megújuló árukészlettel biztosítja azt, hogy partnereink válláról levegyük a készletezési folyamat terhét és költségeit, ami ezekben az ínséges időkben nem elhanyagolható kérdés!

Tuti menü