Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A csomagok biztosítása képes leírás - Csomagtartó.tlap.hu
részletek »

A csomagok biztosítása - Csomagtartó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csomagtarto.tlap.hu » A csomagok biztosítása
Keresés
Találatok száma - 8 db
Aegon

Aegon

Az Ön pénztárcájának is megfelelő CASCO biztosítást most percek alatt megkötheti! CASCO kalkulátor programunk segítségével gyorsan és egyszerűen kiszámolhatja, hogy az Ön autójára milyen CASCO csomagokat tudunk kínálni. CASCO ajánlatainkat úgy alakítottuk ki, hogy különböző szolgáltatásokat tartalmazva figyelemmel legyünk anyagi lehetőségeire is.

Alkusz biztosítás

Alkusz biztosítás

Oldalunkon kiválaszthatja és megkötheti a legkedvezőbb kötelező biztosítás, casco biztosítás, vagy lakásbiztosítás szerződést! Számoljon velünk, és kötelező biztosítás kalkulátor segítségével kössön olyan szerződést, amivel akár 40%-ot is spórolhat! A kötelező biztosítás kalkulátor a piacon fellelhető összes biztosító kötelező biztosítás árajánlatát összehasonlítja Önnek, melyekből kedvére kiválaszthatja a legmegfelelőbb szerződést.

Allianz

Allianz

A németországi központú Allianz - amely a magyar pénzügyi szektor első és legnagyobb nyugati befektetője volt - a világ egyik legnagyobb biztosítási és pénzügyi szolgáltatóháza, Európában piacvezető. Négy alaptevékenysége a vagyon- és balesetbiztosítás, az élet- és egészségbiztosítás, a vagyonkezelés, valamint a banki szolgáltatások.

Biztosítástipp

Biztosítástipp

A díjszámító program egyszerre számolja ki a kötelező és casco díjakat. A kiválasztott kötelező biztosítás mellé köthet akár csak lopás, csak törés, vagy csak elemi kárra casco biztosítást, de természetesen palettánkon a teljes körű casco biztosítás is megtalálható. Számos biztosító további díjkedvezményeket érvényesít, ha mindkét biztosítást együtt, azonos biztosítónál köti meg. Éljen a lehetőséggel és spóroljon tovább biztosításán!

Casco biztosítás, poggyászbiztosítás

Casco biztosítás, poggyászbiztosítás

A CASCO biztosítási szerződés célja, hogy a tulajdonunkban, használatunkban levő gépjárműben (leggyakrabban személyautóban) keletkezett károkat megtérítse. Egy általános CASCO fedezetet nyújt az autó töréskáraira (akár sajáthibás balesetről, akár ismeretlen általi rongálásról legyen szó), elemi és tűzkárokra, az egész autó vagy alkatrészeinek ellopására, de kiegészítőként tartalmazhat poggyász-, extratartozék- és balesetbiztosítási modult, vagy akár kölcsöngépjármű-szolgáltatást is.

Genertel

Genertel

Új ügyfeleinknek már a szerződéskötéskor megelőlegezzük a bónusz 3-as besorolást, így 14%-os díjkedvezményt kínálunk bónuszigazolás bekérése nélkül. Amennyiben szerződő ügyfelünk más biztosítótársaság(ok)nál B03-nál magasabb bónusz fokozattal rendelkezik és 90 napon belül eljuttathatja igazolását, biztosítónk az adott éven belül visszamenőleges hatállyal érvényesíti a kedvezményt. B15-ös osztályban 50% feletti kedvezmény is elérhető!

Kötelező biztosítás autóra

Kötelező biztosítás autóra

Új autót vásárol? Segítünk eligazodni a biztosítók ajánlatai között. Válassza Ön is piacvezető online biztosítási portált! Évközben vásárolt gépjárművére is kösse nálunk kötelező biztosítását. Nem csak kedvező díjat, hanem egy kényelmes és minőségi szolgáltatást is garantálunk.

Proviti

Proviti

Oldalunkon Ön megtalálja az összes biztosító árajánlatát kalkulátor segítségével, szerződését meg is kötheti az összes elérhető kedvezménnyel. Számoljon velünk, és vegye igénybe a leggyorsabb online biztosítási alkusz ingyenes szolgáltatásait!

Tuti menü